kolmapäev, 7. oktoober 2015

Pestosaiad

Vaat see on hea retsept, läheb kindlalt kordamisele, saiad haihtusid minutitega!
Retsept on oktoobri Oma Maitsest, küll mugandustega, sest seal soovitati küpsetada edevalt klaasis ja kasutada isetehtud pestot.

25 g pärmi (originaalis 7 g kuivpärmi)
330 g nisujahu
170 g täisteranisujahu (graham)
1 tl soola
2,5 dl sooja vett
2 sl mett (järgmine kord panen 1 sl)

väike purk pestot

Segada kokku tainaained ja sõtkuda korralikult ning jätta pooleks tunniks kerkima.
Kerkinud tainas rullida lahti ning jagada 12 triibuks (sest küpsetasin muffinipanni pesades!), määrida peale pesto. Edasi keerutada tainatükk spiraalselt vormi ja küpsetada 200kraadises ahjus 15 minutit.
Eks neid võiks teha nagu kaneelirulle ka..


mõnus sügispäike paitas saiu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar