teisipäev, 17. mai 2016

Biskviitkattega rabarberikook

Uued retseptid ja maitsed on toredad küll, aga kohati meeldib mulle ikka klassika, nagu on beseekattega rabarberikook.

põhjaks:
200 g toasooja võid
5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl suhkrut
1 muna

täidiseks:
1 kg rabarbereid
1 dl suhkrut
1-2 tl kaneeli
1 sl kartulitärklist

katteks:
4 muna
2 dl suhkrut
2 dl jahu
0,5 dl kartulitärklist
1 tl küpsetuspulbrit

Põhja ained hõõruda ühtlaseks, tekib selline purutaoline mass, mis laotada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpsetada 180 kraadi juures 10-15 minutit.
Biskviitkatteks vahustada munad suhkruga ning sõeluda-segada juurde kuivained.
Rabarberid tükeldada ja segada teiste täidise ainetega, saadud segu ei tohiks kauaks seisma jääda.

Täidis valada eelküpsetatud põhjale, valada üle kattega ning küpsetada 180kraadises ahjus 20-25 minutit.
Väga maitsev! Võtan veel ühe tüki :-D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar