reede, 26. september 2014

Juustu-singisaiakesed

Mõnusad soolased saiakesed kaneelirullide vormimise põhimõttel.

tainas:
25 g pärmi
200 g vett
470 g jahu
35 g suhkrut
8 g soola
70 g toasooja margariini
1 muna

vahele:
karp toasooja toorjuustu, näiteks tšilliga, ürtidega vmt
200 g riivitud juustu
pitsasinki

määrimiseks - muna

Pärmitainaks segada vees lahustatud pärm jahu ja maitseainetega, lisada muna ja margariin, sõtkuda ühtlaseks. Lasta kerkida. Rullida jahusel laual laiali, määrida peale toorjuust, riputada juust ja sink,

 rullida kokku ja tükeldada. Lasta kerkida, määrida munaga


  ja küpsetada 225kraadises ahjus 15 minutit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar