neljapäev, 16. juuli 2015

Kiirelt marineeritud küüslaugupealsed


Selline  huvitav variant, et marinaadi pistetakse küüslaugupealsed, mis on murtud, et küüslauk suuremat mugulat kasvataks.

küüslaugupealsed
tillivarred
mustasõstralehed
küüslauguküüned

marinaad:
1,5 l vett
3 sl meresoola
1 sl suhkrut
2 sl äädikat

Küüslaugupealsed laduda kihiti mustasõstralehtede ja tillivartega purki, lisada küüslauguküüned, viimaseks kihiks jäägu mustasõstralehed. Peale valada keedetud kuum marinaad. Jahutada ja hoida külmkapis, mõne päevaga on valmis. NB! Pole mõeldud pikalt säilitamiseks. Olevat mõnus lisand liha kõrvale.

No ma ei tea, teist korda enam vist ei tee. Samas sugulased ütlesid, et on seda varreosa soolanud, olles enne juppideks lõiganud. Olevat mõnus amps. Seevastu see variant läheb kindlasti kordamisele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar