laupäev, 18. juuli 2015

Pestorohke suvikõrvitsavorm

Nagu postitustest näha on, siis oli juulikuu Oma Maitse positiivne üllataja, jätkan huvitavate retseptidega sealt.

650 g suvikõrvitsat
õli praadimiseks
12 viilu ciabattat (mul oli röstsai..)
150 g küüslaugu ja ürtidega segatud toasooja toorjuustu (võib vabalt rohkem!)
4 suurt muna
500 ml piima
4 sl värsket pestot (mul oli 130 g purk)
4 viiludeks lõigatud suurt tomatit

Õpetus nõudis viilutatud suvikõrvitsate triibutamist röstimispannil, mina tegin selle puudumisel tavalisel praepannil. Saiad määrida juustuga, Munad vahustada ja segada piima ning pestoga. Saiaviilud tõsta vormi ning nende vahele tomati ja suvikõrvitsaviilud. Valada üle pestoseguga ning küpsetada 180kraadises ahjus 1 tund.


Väga mõnus suutäis! Väike vein ka veel kõrvale... mmmm Vormis olev kaste on eriti hea!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar