esmaspäev, 20. juuli 2015

Põldoapasteet

Toitumisteadlased soovitavad rohkem ube süüa, meil kodus on eelistatud valged oad tomatikastmes või punased oad. Aga juba vastlapäevast kripeldab mul jaanuari-veebruari ajakirjas Toit & Trend ilmunud retsept.

200 g keedetud põldube (mul oli 400 g purk, milles väidetavalt 240 g ube)
1 porgand
1 sibul
1 sl võid
1 küüslauguküüs
soola
muskaatpähklit
pipart
praadimiseks õli

Porgand ja sibul riivida ning praadida õli pehmeks. Lisada oad ja kuumutada korralikult läbi. Segu tõsta köögikombaini , lisada või, sool-pipar, küüslauk, riivida julgekt muskaatpähklit. Pasteet suristada kokku ja asetada külma tahenema.

Täitsa mõnus!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar