kolmapäev, 8. juuli 2015

Peedipitsad

Retsept ilmus maikuus ühes Naistelehes, nüüd jõudsin tegemiseni. Tervislikum saiata variant. 
Ahjupannitäie jaoks kulus 

3 toorest peeti
3 dl singikuubikuid
3 dl riivjuustu
2 sl hapukoort
1 sl majoneesi
1 suurem küüslauguküüs purustatult
kuivataud punet

oliiviõli
soola

Peedid koorida ja viilutada (u 1 cm paksuselt), sool segada õlisse ja peedid pintseldada mõlemalt poolt enne küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile panemist. Kõik teised ained segada kokku ja jagada peediketastele. Küpsetada 225kraadises ahjus (20-) 25 minutit.

Väga mõnus suutäis, naised kiitsid heaks! ;-)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar